✨Bestel voor 23u59 voor GRATIS verzending!✨

Ruilen & Retourneren

1 - WAT ZIJN DE RETOUR VOORWAARDEN?

U heeft na ontvangst van het artikel 14 dagen bedenktijd. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. Het product is in de originele verpakking. Geopende en gebruikte producten vallen nog steeds onder de 90 Dagen Geld Terug Garantie. Wanneer u de geopende en gebruikte producten terugstuurt, hebt u nog steeds recht op een terugbetaling. 

Belangrijk: Wij vragen u om verplicht het retour formulier mee te sturen in de verpakking. Hiermee kunnen wij de retour sneller behandelen en hoeft u minder lang te wachten op de oplossing. 

** Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico mogen enkel geretourneerd worden zolang ze verzegeld zijn. 

2 - IK BEN NIET TEVREDEN MET HET PRODUCT OF HET VOLDOET NIET AAN MIJN VERWACHTINGEN, HOE STUUR IK DIT TERUG?

Stuur ons een email op info@bellebeauties.nl voor de instructies.

3 - MIJN PRODUCT IS BESCHADIGD GELEVERD, HOE WORDT DIT OPGELOST?

Neem meteen contact op met de klantenservice en beschrijf uw probleem met foto's van de beschadiging het ordernummer. U krijgt binnen 24 uur antwoord met een oplossing.

5 - HOELANG DUURT HET VOORDAT IK EEN REACTIE KRIJG OVER MIJN RETOUR?

Uw retour wordt doorgaans binnen 1 week afgehandeld. Tijdens drukke periodes kan dit tot 30 dagen in beslag nemen. Dit zal je merken omdat u zal zien dat je aankoopbedrag teruggestort is. 

6 - IK HEB MIJN ARTIKELEN GERETOURNEERD MAAR DEZE ZIJN NIET AANGEKOMEN BIJ BELLEBEAUTIES.NL WAT NU?

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Bellebeauties.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Trace code goed. Dit is uw enige bewijs.

7 - BINNEN HOEVEEL DAGEN KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Binnen 30 dagen na dat wij uw retour ontvangen krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. 

8 - HOE ZIET DE RETOUR PROCEDURE ERUIT?

Uw retour wordt afgeleverd bij ons magazijn. Zij zullen uw retour in behandeling nemen en kijken wat er aan de hand is. Nadat er een gepast oplossing is, wordt uw order gebracht naar de klantenservice die uw retour verder afhandelt en de oplossing uitvoert. Het gehele proces duurt maximum 30 dagen.

GELD TERUG GARANTIE
GRATIS VERZENDING
24/7 KLANTENSERVICE
2000 POSITIEVE REVIEWS